2014-02-07 23:50:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Elbizonytalanodott az utóbbi időben

Napi horoszkóp február 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Miért ragaszkodik úgy a véleményéhez, ha a szíve mélyén már belátta, hogy nincs igaza? Persze az sem jó stratégia, ha mindig az éppen jelenlévőhöz igazítja a mondandóját. A kettő között kellene megtalálnia – önmagát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hatalmas meggyőzőerővel bír, aminek következtében ma bárkit levehet a lábáról. Igen, még a kedves férjét, avagy a feleségét is. Ma van esélye elérni nála azt, amiért az elmúlt hónapokban teljességgel hiába küzdött. Ebben higgyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Gyorsan és igényesen dolgozik a mai napon. Még ha ön a munkarendje szerint nem is kötelezhető ma a munkahelyére, akkor is érdemes valamivel foglalatoskodnia. Ráadásul még örömét is leli abban, amit csinál. Amit alkot.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Fáradtnak érzi magát, talán valami betegség is környékezi épp. Jól teszi, ha nem kapkodja el a felkelést. A pihenésnél semmi jobb immunerősítőt nem talál ugyan, de azért szedhet még pár vitamint is. A forró tea, s a forralt bor is jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ügyesen forgatja a szót a mai napon. Jól teszi, ha ezt a képességét ma nagyban is kamatoztatja. Menjen olyan emberek közé, akik kíváncsiak a véleményére, akiket szeretne meggyőzni és a maga oldalára állítani. Könnyű lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a szokásosnál is önfejűbbnek mutatkozhat. Ne gondolja, hogy ön az igazság egyedüli letéteményese! A kompromisszum az ön számára csupán az lehet, ha a másik hallgat önre. De ez nem egészen így működik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzelmi téren elbizonytalanodhatott az utóbbi időben. Ha maga sem érti, miért ragaszkodik egy emberhez, aki folyamatosan megalázza önt, akkor itt az ideje, hogy kikeljen az érdekeiért. A másik talán észre sem veszi, hogy bántó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az úgynevezett őszinteségével sorra bánthatja meg az ön környezetében élőket. Ugye ezt azért ön sem gondolja komolyan, hiszen nem lehet az a célja, hogy egyedül maradjon. A gépekkel is lehet ugyan kommunikálni, de minek?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ideje lenne tiszta vizet öntenie a pohárba! Valamilyen félreértés, vagy pletyka állhatott a barátsága útjába. Ne hagyja, hogy a rosszakarói féltékenységet szítsanak önök között. Lépjen ön, kezdje ön a megbocsátást, tisztázást!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A magánéletében több szabadságra vágyna, de ezt csak akkor kaphatja meg, csak akkor lehet ez jogos igénye, ha ön is megadja ugyanezt a társának. A gyereknevelésben is jobban kell osztozkodniuk, az úgy fair.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy barátja kérheti a mai napon a segítségét gondjai megoldásában. Ne tagadja meg tőle a kérést, elsőre bármily nehéznek és fáradságosnak is tűnhet. Amiben most nem restell részt venni, az hamarosan sikerre viheti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A sikereket csak akkor arathatja le, ha végig céltudatosan halad az útján. A mai napon ez sajnos azt jelenti, hogy egy kis pluszmunkára lehet szükség. Lehetséges, hogy ez az otthonában is megoldható. Ám lehet, hogy nem.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: